Witam,
1. Ze względu na bieżącą sytuację, proponuję zmianę nazwy gry na AgeofBugs.
2. Czy w wersji na PC jest jeszcze jakas funkcja, która działa poprawnie?
3. Gra ma już rok, a błędów nie dość że nie ubyło, to ciągle przybywa i to w dosyć szybkim tempie. Skoro wasi programiści pracują ciężko, a efekty ich pracy są opłakane, może warto zatrudnić fachowca co ogarnia silnik tej gry? Ciągłe wymówki że programiści pracują ciężko nad rozwiązaniem błędów... co z tego, jak pozytywnych wyników brak. Popatrzmy prawdzie w oczy - to co ostatnim czasie dzieje się z grą, woła o pomstę do nieba. Team Fuero nie powinien się na takie uwagi obrażac - jako klienci nie jesteśmy zadowoleni z oferowanego produktu i składamy swoje uwagi i reklamacje. A że cierliwość nam się w końcu wyczerpała, to sposob wyrażania naszego niezadowolenia na pewno nie będzie miły.
4. z punktu widzenia graczy Age przeradza się w coraz większą chałę. Niestety my też mamy swoją cierpliwośc i patrząc obiektywnie - źle to wygląda. każda aktualizacja rodzi wiele problemów - od problemów z logowaniem, odnawianiem się starych błędów, dochodzą nowe... wszystko wygląda bardzo amatorsko. Pewnie po wprowadzeniu wojen to w ogole byłaby rzeźnia z błędami.
5. Wiecznie czekać na efekty zespołu Fuero nie bedziemy i jak większość graczy pewnie wkrótce poszukamy czegoś, w co da się grać.
Pozdrawiam
Błędy błędory i błędunie
Re: Błędy błędory i błędunie
Zgadzam się w całej rozciągłości!
W tej chwili standardowe ataki wyglądają tak:
Tak wygląda wylogowanie lub cokilkuminutowe zapełnienie pamięci przeglądarki:
Tak wygląda wylogowanie lub cokilkuminutowe zapełnienie pamięci przeglądarki:
u mnie jest to samo, tylko nie potrafie screena przeslac, bo jest napisane ze blad rozszezenia!
Czekamy w takim razie z niecierpliwością na bezchmurne niebo

Witam,
Jeżeli chodzi o błędy to też mam problem , od dłuższego czasu nie mogę przekazywać swoich jednostek za każym razem jak chcę to zrobić wyskakuje komunikat połączenie z serwerem przerwane i muszę wykonać restart gry.
Pzdr.
Jeżeli chodzi o błędy to też mam problem , od dłuższego czasu nie mogę przekazywać swoich jednostek za każym razem jak chcę to zrobić wyskakuje komunikat połączenie z serwerem przerwane i muszę wykonać restart gry.
Pzdr.