Cześć Jaskiniowcy!
Zima Aktualizacja jest już online! Chcielibyśmy poznać Wasze opinie na jej temat. Wiemy, że znalazły się w niej pewne błędy, które trzeba naprawić. Wiele z nich zostanie usuniętych w patchu, który powinien zostać wydany bardzo szybko. Jeśli jednak natrafiliście na jakieś problemy z Zimową Aktualizacją, prosimy o podzielenie się z nami tą informacją. Dziękujemy z góry!
Porozmawiajmy o Zimowej Aktualizacji
Re: Porozmawiajmy o Zimowej Aktualizacji
witam! był błąd na publicznym czacie, zawsze pokazywało portugalski, już jest prawidłowy, wchodzę na polski czat ale... wylatuje od tej pory z każdej gry. Poza tym niebieski czar - Deszcz Dodo jest bardzo osłabiony, nie można nim zlikwidować diplodoka na 1lvl-u. Pozdrawiam
miałam jeszcze dodac, że jak wylatuje z gry to po restarcie czekam, bo mam komunikat, ze jestem atakowana i tracę puchary 

gratki! coraz lepiej te naprawy wygladaj huhu, tak dobrze ze juz malo kto ma nadzieje
super gra!!! 22 sekundy i restart oraz 22 puszki w plecy! gratuluje nowelizacji zimowej!!! tylko tak dalej!
brawo wy! brawo aktualizacja!
trzy gry na których straciłam puchary to gry rozegrane 1d20h i 1d21h (teraz jest 19.12.2016 godz 22) gracze : Chuck starciłam 20 pucharów, Dajota Fawls -19 puch, btotuustetos - 19 pucharów.
zgłosze to z konta, tam pewnie bedzie id
, ale chyba zgłosiłam tez z konta, zrobie to jeszcze raz